Antena Căutare

Imagini șocante pe străzile capitalei! O tânără de 27 de ani a bătut un taximetrist și i-a furat mașina după ce a aflat cât de mult îi cere pentru o cursă banală! VIDEO

O femeie de 27 de ani din Moscova l-a luat la bătaie pe un taximetrist, iar apoi i-a furat mașina. Femeia s-a enervat când a aflat cât îi cere taximetristul pentru o cursă.

Video. Imagini halucinante pe străzile capitalei! O femeie de 27 de ani snopește în bătaie un taximetrist din cauza tarifului prea mare pe care acesta i l-a cerut. Ca să îl pedepsească bine, după ce l-a bătut, i-a furat mașina și l-a lăsat în mijlocul străzii!

O femeie de 27 de ani din Moscova , capitala Rusiei, l-a luat la bătaie pe un taximetrist, iar apoi i-a furat mașina. Femeia s-a enervat când a aflat cât îi cere taximetristul pentru o cursă.

Tânăra a fost reținută și riscă acum o pedeapsă de până la 5 ani de închisoare, iar șoferul în vârstă de 52 de ani este acum internat.

"În urma conflictului verbal, făptașul a agresat șoferul de taxi, apoi a plecat cu mașina de la fața locului", se arată in comunicatul remis presei de poliția din Moscova, spune antena3.
Poliția a făcut public următorul video care a surprins întreaga scenă de violență:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Salarii de mii de euro pentru români! Unde se fac angajări pentru acești bani, din luna mai... De râs sau de plâns? Doi hoți români au vrut să fure o casă de marcat în Italia, dar au confundat-o! Obiectul banal pent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x