Antena Căutare

A avut un șoc imens chiar de ziua ei! Tânăra din imagine a fost abordată din senin de un bărbat dubios. ”Bănuiesc că este fotbalist...”

I-a plătit ziua de naștere în secret

Shauna Wilson, o tânără de 21 de ani a decis să își sărbătorească ziua de naștere într-un restaurant din Manchester alături de câteva prietene. La sfârșitul petrecerii a avut șocul vieții! Un bărbat străin a venit la ea și s-a comportat bizar! Gestul lui a lăsat-o cu gura căscată!

Tânăra din imagine se afla la petrecerea de ziua ei, când, din senin un străin o abordează bătând-o pe umăr: "A cui este ziua?", întreabă bărbatul dubios.

Fata îi răspunde încrezătoare: "A mea! Nu îmi urezi "La mulți ani"?". Bărbatul i-a zâmbit, s-a întors și a plecat! Fata a încercat să-l prindă din urmă, dar a dispărut foarte repede fără urmă!

La sfârșitul zilei, fata s-a dus să achite nota de plată, dar a avut o surpriză imensă! Suma de bani pe care fata trebuia să o plătească pentru consumație, era deja plătită de bărbatul străin care o abordase: ”Aş vrea doar să am şanas să-i mulţumesc. Ce om minunat!”, a declarat Shauna, potrivit Daily Mail.

A avut un șoc imens chiar de ziua ei! Tânăra din imagine a fost abordată din senin de un bărbat dubios. ”Bănuiesc că este fotbalist...”

”Bănuiesc că este fotbalist... dar vreau să-i mulţumesc pentru un gest atât de frumos”

Își lăsa soția paralizată în pat și se ascundea cu orele în garaj! Femeia nu a mai rezistat suspiciunilor și a intrat pe... A stat în comă cinci ani, timp în care soția nu s-a dezlipit de patul lui! Bărbatul a deschis ochii și i-a făcut o mărtu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x