Antena Căutare

I-a trimis mesaje tulburătoare iubitului ei și s-a sinucis! Motivul pentru care o doctoriță eroină și-a pus capăt zilelor. „Durerea va înceta”

O doctoriță care a fost premiată de Crucea Roșie din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord după ce a ajutat victime ale incendiului de la Turnul Grenfell s-a sinucis. Femeia și-a pus capăt zilelor după ce i-a trimis un mesaj tulburător iubitului ei.

I-a trimis mesaje tulburătoare iubitului ei și s-a sinucis! Motivul pentru care o doctoriță eroină și-a pus capăt zilelor. „Durerea va înceta”
Doctorița Deborah Lamont, eroină la incendiul de la Turnul Grenfell, s-a sinucis.

Doctorița Deborah Lamont, în vârstă de 44 de ani, s-a luptat cu depresia și anxietatea timp de mai multe decenii. Starea ei s-ar fi înrăutățit de când a divorțat de soțul ei.

Deborah Lamont a primit cea mai înaltă distincție din Crucea Roșie, pentru participarea ei la intervenția din 2017 la incendiul de la Turnul Grenfell din Londra.

Jim Rees, un coleg al ei, cu care doctorița a avut o relație amoroasă de scurtă durată, a primit de la ea mai multe mesaje tulburătoare înainte ca ea să se sinucidă.

„Cred că viața mea ar trebui să se încheie, ca să se termine durerea”, „Cred că mi-am terminat treaba pe Pământ” și „Este timpul meu”, au fost câteva dintre mesajele pe care le-a trimis doctorița.

Bărbatul a sunat-o și a încercat să îi spună că mai are multe de oferit și că se va simți mai bine curând, după care a sunat la numărul de urgență.

În urma apelului său, o echipă de intervenție a intrat în camera de hotel în care doctorița se afla în acel moment, în Cardiff, în jurul orei 18.15. Femeia era tulburată și încercase să se spânzure.

Paramedicul care a intervenit a spus că a părăsit camera de hotel după două ore, pentru că nu a putut să o ia pe doctoriță cu forța, deoarece ea nu se afla într-un spațiu public – ceea ce reprezintă o condiție, conform legii din Regatul Unit. Doctorița vorbise la telefon cu mai mulți psihologi, în prezența lui.

Un alt paramedic a spus că starea doctoriței se ameliorase. Ea începuse să arate semne de remușcare pentru tentativa de suicid.

În jurul orei 23.30, paramedicii au aflat că doctorița s-a sinucis în camera de hotel. Tragedia s-a petrecut pe 28 martie, iar ancheta în acest caz se află în desfășurare.

Doar 1% din populația lumii arată așa. A învins răutățile oamenilor și a ajuns să se bucure de o carieră în modeling pen... Cinci ţări cer Iranului despăgubiri pentru rudele victimelor din avionul doborât cu rachete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x