Antena Căutare

Imaginea care a starnit revoltă in toată lumea! O broască țestoasă de mare pe cale de dispariție a fost surprinsă depunându-și ouăle pe o pistă de aterizare

Broaștele țestoase, pe cale de dispariție! S-au întors pe plajele din Maldive să își depună ouă, dar au găsit o pistă de aterizare.

Imaginea tristă care arată clar că omul contribuie la distrugerea planetei. O broască țestoasă de mare pe cale de dispariție a fost fotografiată în timp ce își depunea ouăle pe asfalt. În locul unei plaje recunoscută pentru găzduirea acestei specii de broaște a fost construită o pistă de aterizare de 2.200 de metri a unui resort de lux

Imaginea tristă care înfățișează o broască țestoasă, în pericol de dispariție, care își depune ouăle pe o pistă de aterizare a devenit virală pe rețelele de socializare, după ce milioane de utilizatori au fost afectați la vederea acestui început de sfârșit. Pista de 2.200 de metri a fost construită anul trecut pe o insulă din Maldive, numită Maafaru și face parte dintr-un aeroport al unui resort de lux.

Această plajă era unul dintre locurile în care mai multe țestoase se întâlneau în mod tradițional pentru a începe depunerea ouălelor, dar, în mod dramatic, acum este inexistentă.

O broască țestoasă care a scris istorie pe pe plajele unei insule din Maldive a fost forțată să-și așeze ouăle în mijlocul unei piste care a fost recent construită pe insula Maafaru, ca parte a unui complex hotelier.

Imaginea arată în mod clar cum intervenția omului în habitatul speciei este cauza principală a dispariției majorității faunei sălbatice în pericol de dispariție, iar această broască țestoasă verde este una dintre speciile compromise.
În ciuda faptului că insula Maafaru este cunoscută ca fiind un loc care găzduiește sute de broaște testoase, se pare că pentru confortul oamenilor de a ateriza în sânul resortului, fauna a fost ignorată cu desăvârșire.

Pentru a ambala într-o formă scuzabilă această lăcomie după bani, autoritățile din acele locuri au declarat că animalul era în stare bună și chiar mai mult, primarul a concluzionat că broasca țestoasă a fost din nou văzută pe mare de locuitorii din acel loc.
"În ciuda construcției pistei, frecvența cu care țestoasele vizitează insula să cuibare nu sa diminuat", potrivit aceluiași reprezentant al Consiliului insulei Maafaru.

Aselenizarea primei nave spaţiale israeliene a eşuat... Cutremur puternic în larg! A avut magnitudinea de 6, 8 grade pe scara Richter. Autoritățile din Indonezia sunt în alertă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x