Antena Căutare

Imagini cu puternic impact emoțional! Elev bolnav, bătut cu sălbăticie de mai mulți colegi de școală

Caz șocant într-o școală din Marea Britanie, unde un copil bolnav de ADHD a fost bătut cu cruzime de câțiva colegi de școală, notează metro.co.uk. 

Caz șocant într-o școală din Marea Britanie, unde un copil bolnav de ADHD a fost bătut cu cruzime de câțiva colegi de școală, notează metro.co.uk.

Băiatul, Michael Lozano pe numele său, suferă de ADHD, depresie și anxietate, iar cea care l-a găsit într-o baltă de sânge a fost chiar mama sa, cea care a și postat povestea și imaginile pe internet.

Conflictul, spune femeia, ar fi izbucnit după ce, în timpul orelor, copilul ei și ceilalți colegi au avut un schimb de replici.

lăsat într-o baltă de sânge, după ce a fost bătut de colegii lui în afara școlii la care studiază.

Mama a postat imaginile pe o rețea de socializare și acuză reprezentanții școlii că nu i-au oferit băiatului condiții de siguranță în interiorul instituției de invățământ. Imaginile au făcut înconjurul internetului.

Atenție, imaginile vă pot afecta emoțional!

ȘOCANT! Imagini cu corpul unei tinere de 23 de ani, însângerată şi mutilată, în Siria, fac înconjurul lumii: "S-a b... Atac armat în Italia! S-au tras focuri de armă spre mulțime, dintr-o mașină: Cel puțin patru oameni sunt în stare critic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x