Antena Căutare

Imagini cu trupul neinsufletit al lui Kim Jong-Il, prezentate de televiziunea nord-coreeana

Televiziunea nord-coreeana a aratat, marti dimineata, pentru prima data, trupul neinsufletit al fostului lider Kim Jong-Il, inconjurat de mai multi oficiali ai partidului la putere, intre care si fiul cel mic al sau, Kim Jong-Un.

Fostul lider al regimului comunist a fost imbracat in obisnuita sa tunica de culoare kaki si asezat intr-un sicriu de sticla, inconjurat de numeroase flori rosii si albe.


In imaginile prezentate pot fi vazuti mai multi lideri nord-coreeni care ii aduc un ultim omagiu lui Kim Jong-Il, intre care fiul sau, Kim Jong-Un, purtand un costum sobru in timp ce ceilalti responsabili au imbracat uniforma militara.

Trupul lui Kim Jong-Il a fost depus in mausoleul Kumsusan din Phenian, unde se afla si cel al tatalui sau, fondatorul Coreei de Nord, Kim Il-sung, decedat in 1994.

Mausoleul din marmura Kumsusan sau Mausoleul Dictatorului este recunoscut pentru paradele militare de amploare, care se desfasoara acolo in fiecare an.

foto: Jurnalul

Un laborator olandez a creat o tulpina mortala a virusului gripei aviare... Presedintele Germaniei, Christian Wulff, implicat intr-un scandal de proportii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x