Căutare Live

Erou în acțiune! Un pilot i-a făcut concurență celebrului Sully, după ce elicopterul lui s-a prăbuşit în New York! Imagini dramatice - Video

Un pilot i-a făcut concurență celebrului Sully, după ce elicopterul lui s-a prăbuşit în râul Hudson din New York. Bărbatul a făcut o manevră impresionantă, prin care a salvat vieți, inclusiv pe a lui.

Un pilot i-a făcut concurență celebrului Sully, după ce elicopterul lui s-a prăbuşit în râul Hudson din New York. Bărbatul a făcut o manevră impresionantă, prin care a salvat vieți, inclusiv pe a lui.

Elicopterul abia decolase de pe un heliport din apropiere când a început să piardă altitudine.

Mai mulţi localnici au surprins momentele în care aparatul de zbor se balansează în aer, începe să se rotească în cerc, apoi se prăbuşeşte în apă.

Martorii susţin chiar că pilotul s-a prăbuşit intenţionat în râu pentru a evita impactul cu o clădire de pe malul râului sau o prăbuşire pe autostradă, ce ar fi provocat victime.

Din fericire, bărbatul a reuşit să activeze sistemul de plutire şi a scăpat, cu răni minore.

Erou în acțiune! Un pilot i-a făcut concurență celebrului Sully, după ce elicopterul lui s-a prăbuşit în New York! Imagini dramatice - Video

Presa îl compară acum cu pilotul-erou care a amerizat pe Hudson cu 10 ani în urmă şi a salvat 150 de oameni. Fostul aviator american, Chesley Burnett „Sully" Sullenberger III, căpitan de aeronave, acum în vârstă de 68 de ani, a intrat în istoria aviației pe 15 ianuarie 2009.

În acea zi, la numai trei minute de la decolarea avionului său, aparatul de zbor Airbus 320 s-a ciocnit cu un stol de gâște canadiene aflată la altitudinea de circa 850 de metri, în plin zbor ascedent. Sully a reușit să aterizeze forțat pe apele râului Hudson, salvând toți cei 155 de oameni aflați la bord (150 de pasageri și cinci membri ai echipajului), în ciuda blocării totale a ambelor reactoare.

Tânără de 24 de ani, moartă după ce a salvat un cățel, de pe stradă! Femeie s-a stins chiar pe patul de spital!... A încercat să răpească un copil dintr-un restaurant, fără să fie observată, dar a fost filmată! Imagini tulburătoare - V...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri