Imagini dramatice în Siria! O fetiță rănită îl strigă disperată pe tatăl ei, după ce casa le-a fost bombardată

Masacrul din Siria continuă, iar victime colaterale pică niște suflete nevinovate. O mulțime de copii au fost răniți, iar alții au pierit sub raidurile aeriene, înghițiți de clădirile puse la pământ. Noi imagini din mijlocul infernului au ajuns pe internet.

Masacrul din Siria continuă, iar victime colaterale pică niște suflete nevinovate. O mulțime de copii au fost răniți, iar alții au pierit sub raidurile aeriene, înghițiți de clădirile puse la pământ. Noi imagini din mijlocul infernului au ajuns pe internet.

O fetiță din orașul Talbiseh, Siria, a fost filmată în timp ce își striga cu disperată tatăl. Micuța a fost rănită în urma bombardamentelor, iar fața ei este acoperită parțial de sânge.

Citește și:

Salut, numele meu este Băiatul din Ambulanță. Mă poți fotografia. Stai liniștit, nu plâng! Pentru tine sunt doar o știre

“Eram acasă când acoperișul a căzut peste mine”, spune plângând fetița, căutându-și tatăl cu privirea, disperată, în timp ce medicii îi îngrijesc rănile.

Citește și:

”Am făcut multe fotografii cu copilași morți sau răniți. Dar liniștea lui Omran m-a impresionat până la lacrimi!”

Din fericire, fetița și tatăl ei s-au regăsit la scurt timp, potrivit The Telegraph, fericiți că au scăpat cu viață. În ultimele săptămâni, orașul a fost bombardat masiv, notează sursa citată.

În luna august un alt suflet nevinovat impresiona o lume întreagă. Micuțul Omran împreună cu familia, a fost atacat, în Alepo, Siria, de forțele fidele lui Bashar al-Assad.

După ce locuința a fost bombardată, un perete a căzut peste puiul de doar trei anișori. Un călcâi i-a rămas blocat, dar salvatorii l-au găsit și l-au dus spre mașina cea portocalie.

”Omran rezumă suferința copiilor din Alep, bombardați în propriile case”, a afirmat fotograful Mahmud Rslan, cel care a difuzat imaginile

Ultimele știri