Antena Căutare

Imagini dramatice pe o șosea din Bulgaria. Cel puțin șase oameni au murit. Un TIR a intrat pe contrasens și a spulberat patru mașini

Accident cumplit în Bulgaria. Un tir care circula dinspre Sofia spre Burgas a intrat pe contrasens şi a lovit patru autoturisme care circulau regulamentar, apoi a luat foc. Imaginile de la locul accidentului sunt dramatice.

Potrivit presei, cel puţin șase oameni au murit şi mai mulţi au fost răniţi, dar informaţiile nu au fost confirmate de poliţie deocamdată. Pentru moment, circulaţia e blocată pe ambele sensuri iar coada de maşini se întinde pe 10 kilometri.

Accidentul s-a produs la kilometrul 160 al Autostrăzii Trakia pe sensul către capitala Sofia, spun autoritățile. Un TIR care mergea pe celălalt sens, către Burgas, a rupt parapetul și a izbit mai multe mașini de pe contrasens. În urma impactului, autotrenul s-a răsturnat și a luat foc.

Autorităţile au fost alertate de carambol în jurul orei 17.00. Două autospeciale de pompieri au intervenit la locul accidentului în lanţ. Conform anchetatorilor TIR-ul era înmatriculat în Turcia.

Sfânta Sofia, nou motiv de tensiuni între Grecia şi Turcia... Un copil de doar 12 ani a fost arestat din cauza unor SMS-uri buclucașe: „Voi veni la casa ta îmbrăcat ca o fantomă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x