Antena Căutare

VIDEO/ Imagini înduioșătoare! Pompierii au reușit să salveze eroic un ursuleț koala

Pompierii se luptă zi şi noapte cu flăcările mistuitoare. Nu lasă în urmă oameni şI nici animale. O filmare înduioşătoare face înconjurul lumii. Un salvator acordă ajutor unui urs koala. Pompierul îi întinde micuţului animal prins în infern o sticlă cu apă.

VIDEO/ Imagini înduioșătoare! Pompierii au reușit să salveze eroic un ursuleț koala Galerie
Usuleț koala salvat de pompieri

Flăcările au făcut scrum o localitate din New South Wales, unde a fost decretată stare de urgenţă. Cu toate astea, câţiva locuitori din apropiere de Sydney au decis să rămână acasă.

La operaţiunile de salvare participă membrii marinei australiene. În imaginile publicate în presă se poate vedea momentul în care militarii coboară dintr-un elicopter într-o zonă devastată de incendii şi salvează un bărbat.

De la începutul lunii septembrie, flăcările au distrus trei milioane de hectare de vegetaţie şi peste 900 de locuinţe.

Trei combatanţi ucişi în atacul cu rachete la periferia Damascului atribuit Israelului... Generalul egiptean Sami Anan, arestat după ce şi-a anunţat candidatura în alegerile prezidenţiale din 2018, eliberat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x