Antena Căutare

Imagini înfiorătoare cu un bătrân tăiat de o drujbă direct pe față. A ricoșat dintr-o bucată de lemn direct pe chipul omului!

Fotografiile care-l înfățișează pe un bătrân secționat pe față cu o drujbă au înfiorat o țară-ntreagă, iar informațiile au ajuns repede în presa de pretutindeni. După ce și-a tăiat fața, omul a fost nevoit să ajungă la spital de unul singur pentru că nimeni nu era în preajmă pentru a-l ajuta

Fotografiile care-l înfățișează pe un bătrân secționat pe față cu o drujbă au înfiorat o țară-ntreagă, iar informațiile au ajuns repede în presa de pretutindeni. După ce și-a tăiat fața, omul a fost nevoit să ajungă la spital de unul singur pentru că nimeni nu era în preajmă pentru a-l ajuta.

Evenimentul s-a petrecut într-o după amiază obișnuită, când bărbatul trecut de 60 de ani a mers într-o pădure din apropiere, unde a început să taie un copac. Avea cu el două drujbe. După ce a folosit-o pe cea mare a apelat la cea de-a doua și într-un moment de neatenție nu a văzut cum a ricoșat din lemnul pe care-l cioplea. Într-o fracțiune de secundă, drujba a ajuns pe fața lui, secționându-i chipul.

„La început nu am simțit nimic pentru că a fost foarte rapid. Apoi a început durerea, care era amplificată și de faptul că vedeam în jurul meu sângele țâșnind”, spune bătrânul, care în mod miraculos a supraviețuit.

Culmea, bărbatul din Australia a ajuns pe propriile-i picioare la spital, unde a fost preluat de o echipă de medici: „Nu era nimeni cu mine. După câteva minute de durere și emoții, m-am gândit că trebuie să fac ceva. M-am urcat în camionetă și am condus 33 de kilometri până al primul spital”, a povestit norocosul bunic.

O echipă întreagă de chirurgi a lucrat la refacerea facială, iar Bill Singleton (68 de ani) a fost salvat, însă experiența rămâne una pe care n-o va uita tot restul vieții.

Sursă foto: Supplied

Cel puțin opt copii au murit, după ce o școală din Nigeria s-a prăbușit. Echipele de salvare se luptă pentru a scoate su... Nici ție nu ți-a mers contul? De ce a picat Facebook în toată lumea miercuri seara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x