Imagini înfiorătoare! Cum au ajuns să arate spitalele centrale din Venezuela! Pacienții sunt acoperiți de muște, iar camerele sunt un adevărat focar de infecție

Imagini de groaza au fost surprinse într-un spital de stat din Venezuela. Deși este cunoscut că se află într-o adevărată criză financiară, imaginile deplorabile depășesc orice imaginație

Imagini desprinse parcă din filmele de groază! Cum au ajuns să arate spitalele din Venezuela! Pacienții și mâncarea sunt acoperiți de muște, iar saloanele sunt adevărate focare de infecție! În aceste spitale oamenii mor cu zile! Imagini video cu puternic imapct emoțional

Imagini de groază într-un spital central din Venezuela! Pacienții sunt acoperiți de muște, iar camerele sunt un adevărat focar de infecție

Spitalul Universitar din Caracas se prezintă cea mai deplorabilă stare din istoria existenței sale din cauza neglijenței și indiferenței guvernamentale. Decesele generate în centrul de sănătate din cauza crizei umanitare nu au declanșat încă alarmele autorităților și continuă să decadă în fiecare zi.

Întreruperea de curent înregistrată sâmbătă, 12 ianuarie, a smuls viețile a cel puțin trei pacienți, ceea ce a evidențiat condițiile în care se află Spitalul Universitar din Caracas.
Ulterior, echipa Caraota Digital a făcut un tur cu o cameră ascunsă și a reușit să verifice starea critică în care se află spitalul.

Starea deplorabilă a Camerei de Urgență este cea mai pronunțată. Mirosurile care te izbesc din băi ating toate zonele de urgență, ceea ce generează o contaminare totală.

În plus, lipsa de aer condiționat alimentează înmulțirea bacteriilor și a altor boli. Muștele și alte insecte se odihnesc pe pacienți și alimentele deja alterate. Pacienții mănâncă ceea ce există, însă mâncarea este extrem de puțină și deloc nutritivă "Când ne aduc proteine, este servit pui sau carne, nimic altceva", a spus un lucrător al departamentului de nutriție.

În spital, nu există nici măcar analgezice pentru ameliorarea durerii la pacienți, cu atât mai puțin reactivii pentru a face examene. Totul trebuie să fie cumpărat de rude. Drama trăită de acest centru de sănătate reprezintă un risc continuu pentru pacienții care sunt internați acolo. Criza spitalului continuă să distrugă vieți și nu există dovezi de interes guvernamental pentru îmbunătățirea situației.

Imagini video cu starea actuală din spitalele din Venezuela:

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri