Antena Căutare

IMAGINI ŞOCANTE! A fost prins în timp ce MÂNCA O FEMEIE! CANIBALUL a murit după intervenţia POLIŢIEI

Caz şocant în Marea Britanie, acolo unde poliţiştii au trăit un adevărat şoc când au descins în apartamentul unui bărbat de 34 de ani, proaspăt eliberat din închisoare.

Caz şocant în Marea Britanie, acolo unde poliţiştii au trăit un adevărat şoc când au descins în apartamentul unui bărbat de 34 de ani, proaspăt eliberat din închisoare.

Matthew Williams nu le-a deschis uşa oamenilor legii, iar în momentul în care aceştia au pătruns cu forţa în încăpere au putut vedea cum fostul deţinut MUŞCA dintr-o femeie întinsă fără suflare pe masa din sufragerie.

"Efectiv mânca din acea tânără. A fost ceva îngrozitor pe care nu-l voi putea uita. Mă bucur că acest animal a murit, nu merita să trăiască pentru ce i-a făcut fetei", a spus, şocat, unul dintre martorii cumplitului eveniment.

Poliţiştii l-au electrocutat cu pistolul din dotare, iar curentul care i-a trecut prin corp i-a fost fatal, acesta decedând la spital, câteva ore mai târziu. Din păcate, nici femeia desfigurată de canibal n-a supravieţuit, rănile fiind mult prea vechi şi adânci pentru ca doctorii să-i mai poată salva viaţa.

Tânăra avea doar 22 de ani.

FOTO ŞOCANT! A fost UCISĂ de un SELFIE!!! Cum s-a putut întâmpla o asemenea TRAGEDIE... VIDEO TERIFIANT! Ultimele secunde din viaţa unui pilot, filmate din interior! Avionul s-a prăbuşit într-o pădure...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x