Antena Căutare

Imagini sfâșietoare cu fetița ucisă în SUA de unchiul ei român. Tatăl a postat un filmuleț cu fetița înainte să moară

Imagini șocante cu fetița ucisă de unchiul român în Statele Unite. "Mama şi tata şi fraţii mai mici"

Au apărut primele imagini video cu Josephina Mia, fetița de 4 ani ucisă cu sânge rece în SUA de unchiul său român. Momente dureroase cu fetița moartă și frățiorii ei cântând o melodie despre familie ,,Mama ți tata și frații mai mici..."

Momente de groază într-o familie după ce mezina casei a fost înjunghiată de unchiul său român, fratele mamei.
Josephina Mia, o fetiță de aproape patru ani, a murit la spital, în mai puțin de 24 de ore după ce unchiul său a atacat-o. De curând, tatăl fetiței a postat o înregistrare în care fetița decedată apărea alături de tatăl și de frații săi mai mari cântând despre familie și importanța ei.

Mai mult, tatăl fetiței a publicat o poză extrem de tristă în care acesta ține în palme, mânuța fetiței aflată pe patul de spital, înainte de a muri.
Josephina Mia a fost ucisă de Emanuel Fluer, unul dintre fraţii mamei ei. Acesta avea 33 de ani, era originar din Suceava și de câțiva ani buni locuia în America.
Tatăl fetiței a auzit pe un dispozitiv audio ce se petrecea, iar când s-a dus într-un suflet în camera cu pricina, acesta a participat la scena în care cumnatul i-a tăiat cu un cuțit gâtul copilei sub privirile îngrozite ale fraților mai mari.
Tatăl Josephinei a sunat la ambulanță, iar fetița a fost transportată de urgență la spital. Copila a fost operată de urgență, însă a murit la mai puțin de 24 de ore. Emanuel Flutur a fost arestat şi va fi judecat pentru crimă și i s-a stabilit o cauţiune de 500.000 de dolari.

Imagini video dureroase cu fetița, frații mai mari șli tatăl cântând într-o biserică creștină:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alertă! Omenirea TREMURĂ la aflarea acestei vești! „America se teme. I-am făcut să plângă”... Stare de urgență în Franța! Emmanuel Macron aplică una din strategiile cunoscute ale lui Ceaușescu pentru a opri valul d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x