Antena Căutare

Imagini șocante cu un copil care a fost lovit de mașină! Acesta s-a ridicat instant după izbitură datorită ghiozdanului

Imagini șocante în care un copil, tocmai întors de la școală, aleargă pe drum direct în fața unei mașini care se apropie, dar apoi se ridică pe picioarele lui și se întoarce pe trotuar după ce tocmai a fost aruncat de o mașina la câțiva metri în sus. 

Imagini șocante în care un copil, tocmai întors de la școală, aleargă pe drum direct în fața unei mașini care se apropie, dar apoi se ridică pe picioarele lui și se întoarce pe trotuar după ce tocmai a fost aruncat de o mașina la câțiva metri în sus.

Incidentul a fost filmat de o cameră CCTV din districtul Holodnaya gora din orașul Kharkiv din regiunea de nord-est a Ucrainei cu același nume, iar materialul video a fost distribuit pe Facebook de către netizenul „Vladimir Pilipchuk”, unde a fost vizualizat de peste 300.000 ori.

Pilipchuk a spus pe social media: „Copilul a alergat peste drum, în locul nepotrivit. Slavă Domnului că a avut un rucsac pe când a ieșit la drum. Șoferul nu a încălcat regulile de circulație. Dacă aveți copii sau nepoți, vă rugăm să-i învățați cum să străbată drumul.”

În video, tânărul este văzut apropiindu-se de bordură, în timp ce privește doar într-o singur sens și așteaptă să treacă o mașină albastră înainte de a alerga pe stradă, fără să știe că un vehicul vine din cealaltă parte.

Băiatul se întoarce instinctiv pentru a vedea mașina albă exact în timp ce aceasta îl izbește puternic și îi aruncă în sus. Acesta se rostogolește de-a lungul asfaltului, se așează imediat și își adună pantoful care i-a scăpat.

El aleargă pe trotuar unde își pune pantoful înapoi în timp ce șoferul coboară din mașină pentru a-l verifica. Nu au existat alte actualizări cu privire la starea băiatului.

Phenianul cere garanţii de securitate ca o precondiţie înaintea reluării negocierilor în vederea ”denuclearizării”... Eurodeputata franceză Nathalie Loiseau, favorabilă primirii lui Edward Snowden în Franţa, îi cere lui Emmanuel Macron să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x