IMAGINI SOCANTE! Fetita de 2 ani calcata de doua masini din nepasare

Caz revoltator in China, unde o fetita de numai doi ani a murit din cauza nepasarii celor din jur. Doua masini au lovit-o, iar agonia copilei a fost ignorata de nu mai putin de 18 trecatori. Oricare dintre acestia i-ar fi putut da o mana de ajutor si o sansa la viata. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt socante.Nimeni din piata unde a avut loc accidentul nu a intervenit. Pe langa trupul ranit au trecut, unul dupa celalalt, pietoni si biciclisti. Niciunul insa nu a aruncat mai mult de o privire indiferenta spre copil si spre balta de sange din jur.

Lasata sa zaca pe caldaram, fetita a fost calcata de inca o masina. Iar din acel moment nu a mai facut nicio miscare. Culmea indiferentei si a nepasarii, tot nu a intervenit nimeni, pana cand, in sfarsit, o femeie a incercat sa o ridice. A vazut ca fetita este inerta si a mutat-o printre niste saci cu marfa. Atat. Abia atunci a aparut mama copilului, care a luat fetita in brate si a plecat in graba.

A fost prea tarziu insa pentru fetita. Indiferenta a 18 trecatori o condamnase deja la moarte. A mai supravietuit cateva ore, dupa care s-a stins la spital.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri