Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE/ Pakistan: Linsati sub ochii politiei

Imaginile socante cu doi adolescenti ucisi de mai multi localnici, prezentate de France 2, intr-un oras din Pakistan, au declansat reactii dure din partea autoritatilor. Mai grav este ca la scena teribila au asistat si 15 politisti care nu au facut nimic pentru a interveni. Se presupune ca acestia ar fi fost si cei care i-au dat pe mana localnicilor pe cei doi tineri.


La cateva zile au revenit in acelasi loc pentru a juca din nou cricket, iar pe drumul de intoarcere a urmat tragedia. Tinerii au fost opriti de un grup de localnici, furiosi din cauza unui furt care avusese loc in cartier. Unul dintre cei cu care tinerii intrasera in conflict i-a acuzat ca erau prieteni cu hotii, iar multimea a tabarat pe ei.

Conform ziaristului pakistanez Tahir Imran Mian, cel care a relatat povestea pentru France 24, exista doua versiuni in ceea ce priveste linsarea celor doi frati. Versiunea oficiala este ca multimea i-a smuls pe cei doi tineri din mainile oamenilor legii. Insa exista martorii oculari au afirmat ca politistii i-au predat multimii, dupa ce i-au legat.

In imagini se poate observa cum oamenii ii lovesc cu batele pe cei doi. Martorii povestesc ca cel mai mare dintre frati implora multimea sa-l ucida pentru a-i pune capat suferintei.



Se pare ca acesta era inca in viata cand localnicii i-au spanzurat pe cei doi de streasina unei case, cu capul in jos, la cativa pasi de sediul politiei. Ulterior, corpurile celor doi tineri au fost urcate intr-un tractor si plimbate prin cartier, iar politistii au acompaniat funestul cortegiu.

Cei 15 politisti au fost suspendati din functie, iar acuzatiile formulate la adresa lor le pot aduce maxim doi ani de inchisoare. Unii localnici au fost arestati, dar au reusit sa fuga sau au fost eliberati pe cautiune.

Eroare British Airways deasupra Marii Nordului: "Suntem pe punctul de a ne prabusi"... Australia: Bebelus salvat de la moarte de dragostea mamei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x