Căutare Live

Imagini şocante surprinse în Turcia. Două femei au fost practic înghiţite de pământ după ce trotuarul pe care se aflau s-a surpat

Accidentul s-a petrecut în momentul în care cele două colege de muncă, un doctor şi o infirmieră, se întorceau de la serviciu.

Accidentul s-a petrecut în momentul în care cele două colege de muncă, un doctor şi o infirmieră, se întorceau de la serviciu. Pe imagini se observă cum femeile se opresc pentru câteva momente să discute. Deodată însă asfaltul s-a surpat şi au căzut în gol peste doi metri. Cele două victime au ajuns la spital, unde investigaţiile au arătat că au suferit doar răni minore. Muncitorii care au turnat asfaltul sunt acum anchetaţi.

BREAKING NEWS. Cutremur în urmă cu puțin timp! S-a simțit în mai multe zone!... Caz ÎNFIORĂTOR! Cel puţin 14 copii au fost atacaţi cu un cuţit la o grădiniţă din China. Nu este singurul caz de acest g...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri