Antena Căutare

Imagini SPECTACULOASE cu uraganul Florence, publicate de NASA. Teribilul impact este foarte aproape - VIDEO

Imagini video cu uraganul Florence, care va lovi curând Coasta de Est a Statelor Unite ale Americii, au fost surprinse de Staţia Spaţială Internaţională (SSI) și publicate de NASA. Aproape 1,7 milioane de persoane au fost avertizate să se adăpostească.

Imagini video cu uraganul Florence, care va lovi curând Coasta de Est a Statelor Unite ale Americii, au fost surprinse de Staţia Spaţială Internaţională (SSI) și publicate de NASA. Aproape 1,7 milioane de persoane au fost avertizate să se adăpostească.

Uraganul Florence a fost retrogradat în intensitate, miercuri seară, la categoria 2 din 5 pe scara Saffir-Simpson, dar această retrogradare nu înseamnă cu ciclonul nu este periculos.

Rafale şi un zgomot puternic au început, joi, să ameninţe Coasta de Est a Statelor Unite la apropierea uraganului Florence, care va aduce ploi torenţiale şi va provoca o creştere accentuată la nivelul Oceanului Atlantic, putând provoca inundaţii catastrofale.

Imaginile au fost surprinse atunci când Florence traversa Atlanticul pe direcţia vest-nord-vest.

„Suntem pregătiţi pentru uraganul Florence, în timp ce furtuna devine mai mare şi mai puternică. Fiţi prudenţi!", a scris președintele american Donald Trump, joi dimineaţă, pe Twitter.

Uraganul a fost retrogradat, în noaptea de miercuri spre joi, la categoria 2. În timp ce vânturile puternice sunt de 165 km pe oră, Florence se află la 230 de kilometri de Wilmington, pe coasta Carolina de Nord, la 16 ore, potrivit Centrului naţional pentru uragane (NHC).

„Această furtună va fi devastatoare pentru Carolina de Nord", a declarat Roy Cooper, guvernatorul acestui stat. „Nu putem să-l subestimăm, chiar dacă vânturile au scăzut în intensitate, câmpurile lor s-au extins. Inundaţiile masive vor avea efecte catastrofale", a mai spus Cooper.

În faţa acestor previziuni sumbre, autorităţile au făcut apel la cei recalcitranţi să evacueze zona. "În curând nu veţi mai putea părăsi aceste locuri", a avertizat Brock Long, şeful Agenţiei federale pentru situaţii de urgenţă (Fema).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doi români, implicați într-un caz de SCALVIE în Italia. Cum și-ar fi exploatat victimele, dintre care una a murit... Piloții din cinci țări ai unei celebre companii aeriene vor organiza o grevă de 24 de ore! Iată în ce zi va avea loc și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x