Antena Căutare

Imagini SPECTACULOASE cu uraganul Florence, publicate de NASA. Teribilul impact este foarte aproape - VIDEO

Imagini video cu uraganul Florence, care va lovi curând Coasta de Est a Statelor Unite ale Americii, au fost surprinse de Staţia Spaţială Internaţională (SSI) și publicate de NASA. Aproape 1,7 milioane de persoane au fost avertizate să se adăpostească.

Imagini video cu uraganul Florence, care va lovi curând Coasta de Est a Statelor Unite ale Americii, au fost surprinse de Staţia Spaţială Internaţională (SSI) și publicate de NASA. Aproape 1,7 milioane de persoane au fost avertizate să se adăpostească.

Uraganul Florence a fost retrogradat în intensitate, miercuri seară, la categoria 2 din 5 pe scara Saffir-Simpson, dar această retrogradare nu înseamnă cu ciclonul nu este periculos.

Rafale şi un zgomot puternic au început, joi, să ameninţe Coasta de Est a Statelor Unite la apropierea uraganului Florence, care va aduce ploi torenţiale şi va provoca o creştere accentuată la nivelul Oceanului Atlantic, putând provoca inundaţii catastrofale.

Imaginile au fost surprinse atunci când Florence traversa Atlanticul pe direcţia vest-nord-vest.

„Suntem pregătiţi pentru uraganul Florence, în timp ce furtuna devine mai mare şi mai puternică. Fiţi prudenţi!", a scris președintele american Donald Trump, joi dimineaţă, pe Twitter.

Uraganul a fost retrogradat, în noaptea de miercuri spre joi, la categoria 2. În timp ce vânturile puternice sunt de 165 km pe oră, Florence se află la 230 de kilometri de Wilmington, pe coasta Carolina de Nord, la 16 ore, potrivit Centrului naţional pentru uragane (NHC).

„Această furtună va fi devastatoare pentru Carolina de Nord", a declarat Roy Cooper, guvernatorul acestui stat. „Nu putem să-l subestimăm, chiar dacă vânturile au scăzut în intensitate, câmpurile lor s-au extins. Inundaţiile masive vor avea efecte catastrofale", a mai spus Cooper.

În faţa acestor previziuni sumbre, autorităţile au făcut apel la cei recalcitranţi să evacueze zona. "În curând nu veţi mai putea părăsi aceste locuri", a avertizat Brock Long, şeful Agenţiei federale pentru situaţii de urgenţă (Fema).

Doi români, implicați într-un caz de SCALVIE în Italia. Cum și-ar fi exploatat victimele, dintre care una a murit... Piloții din cinci țări ai unei celebre companii aeriene vor organiza o grevă de 24 de ore! Iată în ce zi va avea loc și ...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x