Antena Căutare

Imagini teribile de la fața locului! Preşedintele Republicii Moldova a fost implicat într-un grav accident rutier

Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon a fgost transportat la spital după ce maşina în care se afla s-a răsturnat la Străşeni, anunţă Deschide.md.

Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon a fgost transportat la spital după ce maşina în care se afla s-a răsturnat la Străşeni, anunţă Deschide.md.

Şeful statului moldovean împreună cu şoferul său au fost internaţi la spital, conform surselor Deschide.md. În accident a fost implicată şi o maşină a Servicului Protecţie şi Pază de Stat.

Potrivit imaginilor postate pe reţelele de socializare, se vede că maşinile din coloana oficială au fost implicate într-un accident rutier cu un camion.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Maşinile din coloana oficială s-au răsturnat în afara carosabilului, anunţă sursa citată.

Tragedie aviatică. Zeci de morți în urma prăbuşirii unui avion de pasageri, în Sudanul de Sud... Imagini șocante! Înregistrare video cu momentul în care mașina președintelui Republicii Moldova este izbită de un TIR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x