Antena Căutare

”Îmi pare rău, mamă, nu pot să respir!” Mesajul terifiant al unei victime din camionul groazei, Marea Britanie

”Îmi pare rău, mamă, nu pot să respir!” Mesajul terifiant al unei victime din camionul groazei

”Îmi pare rău, mamă, nu pot să respir!” Mesajul terifiant al unei victime din camionul groazei, Marea Britanie
pham tra, in varsta de 26 de ani, printre victimele din camionul groazei | daily mail

”Îmi pare rău, mamă, nu pot să respir!” este mesajul mesajul terifiant al unie tinere vietnameze, despre care se crede că ar fi printre cele 39 de victime din camionul groazei, din Essex, Marea Britanie.

Tânăra fusese deja deportată din Marea Britanie chiar cu câteva zile în urmă, dar aceasta încerca să se reîntoarcă.

Pham Tra My, în vârstă de 26 de ani nu a mai contactat pe nimeni din familie după mesajul terifiant în care spunea ”Nu pot să respir. Mamă, îmi pare foarte rău!”.

A fost adusă în Marea Britanie pentru 30.000 de lire sterline, după ce părinții ei, care câștigă în jur de 300 de lire sterline pe lună, au avut datoria adăugată la ipoteca lor.

Fratele tinerei vietnameze a declarat pentru presă: ”A fost arestată în urmă cu câteva zile în Marea Britanie și s-a întors în Franța. Acum aflăm că ar putea fi moartă!”

Tatăl ei a declrat presei: ”Am vrut să o facem să se răzgândească pentru că e o călătorie dificilă, dar ea a zis: <Dacă nu mă duc, familia va avea de suferit din cauza datoriei>. Așa că ea și-a asumat un risc, iar noi am fost nevoiți să fim de acord. Suntem în șoc! Dacă știam că va merge pe această rută nu o lăsam!”.

Numele victimelor care au ieșit la iveală: Pham Tra My, 26, Hung Nguyen, 33, Anna Bui Thi Nhung, 19, Nguyen Dinh Tu, 26, Le Van Ha, 30, Vo Ngoc Nam, 28, Joseph Nguyen Dinh Luong, 20, and Hoang Van Tiep, 18.

Numele victimelor despre care familia se teme că s-ar afla printre morți: Pham Tra My, 26, Hung Nguyen, 33, Anna Bui Thi Nhung, 19, Nguyen Dinh Tu, 26, Le Van Ha, 30, Vo Ngoc Nam, 28, Joseph Nguyen Dinh Luong, 20, and Hoang Van Tiep, 18.

Partidul lui Borisov continuă să domine în urma alegerilor locale din Bulgaria... Extrema dreaptă a lui Salvini obţine o victorie zdrobitoare în Umbria, fieful stângii de 70 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x