Antena Căutare

Împușcături la un liceu! Un elev s-a sinucis lângă un colegiu american! Ce s-a întâmplat

Incident șocant petrecut chiar la liceu! Un elev înarmat și-a făcut apariția și a deschis focul, apoi a ales să se sinucidă! Ce s-a întâmplat 

Împușcături la un liceu! Un elev s-a sinucis lângă un colegiu american! Ce s-a întâmplat Galerie
Atac armat la o școală din Statele Unite

Incident șocant petrecut chiar la liceu! Un elev înarmat și-a făcut apariția și a deschis focul, apoi a ales să se sinucidă! Ce s-a întâmplat

Un tânăr înarmat şi-a pus capăt zilelor într-un colegiu din Indiana, în nordul SUA, după un schimb de focuri cu poliţia care a intervenit pentru a-l neutraliza, relatează media locale, preluate de AFP.

Incidentul nu s-a soldat cu răniţi în unitatea de învăţământ, care a fost evacuată, au precizat autorităţile locale.

Poliţia nu a precizat dacă atacatorul, un adolescent, era un elev al colegiului sau un fost elev al unităţii de învăţământ din Richmond.

Potrivit cotidianului local Indianapolis Star, colegiul a fost închis la puţin timp după ora locală 08.00, după o alertă a poliţiei privind prezenţa unui suspect înarmat în apropierea unităţii.

După un prim schimb de focuri cu poliţia în exteriorul clădirii, atacatorul a intrat în colegiu, unde au avut loc noi tiruri. Poliţia nu a precizat dacă tânărul a fost rănit înainte de a-şi pune capăt zilelor.

Împușcături la un liceu! Un elev s-a sinucis lângă un colegiu american! Ce s-a întâmplat

Măsurile de închidere au salvat cu siguranţă vieţi, întrucât atacatorul nu a putut pătrunde în sălile de clasă, a estimat şeful poliţiei din Richmond, Jim Branum, citat de cotidian.

Atacurile în mediul şcolar sunt frecvente în SUA. Pe 14 februarie, un tânăr de 19 ani a ucis 17 persoane în fostul său liceu din Parkland, Florida. Un elev de 17 ani, înarmat cu armele tatălui său, a împuşcat mortal pe 18 mai zece persoane în liceul său din Santa Fe, Texas, arată cei de la Agerpres.

Americanii sunt foarte ataşaţi de al doilea amendament din Constituţia SUA, care autorizează portul de armă, şi o treime dintre familii deţin o armă la domiciliu. Însă tragedia de la Parkland a dus la o mobilizare naţională pentru a cere măsuri restrictive pentru achiziţionarea de arme, în special o verificare mai aprofundată a antecedentelor cumpărătorilor.

Tragedie! Accident soldat cu 9 MORȚI! Alte persoane sunt rănite!... A fost împușcat mortal! Bărbatul care a comis atacul de la târgul de Crăciun din Strasbourg a fost prins de poliție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x