Antena Căutare

In Marea Britanie s-au descoperit ramasite umane care aveau tarusi infipti in umeri, inima si glezne. Arheologii sustin ca scheletul apartine unui vampir

Un nou raport arheologic a descoperit un schelet care dateaza din anii 550-700 e.n, si care prezinta tarusi infipte in umeri, inima si glezne, arheologii ajungand la concluzia ca scheletul ar apartine unui vampir.

Scheletul a fost gasit in anul 1959, in vechiul oras Nottinghamshire, de carte arheologul Charles Daniels. Acesta a examinat scheletul si l-a ingropat la loc. Specialistii considera ca scheletul ar apartine unui vampir, iar tarusele fac parte din ritualul de ingropare a acestuia. Mai exact, cadavrul vampirului ar fi fost pironit pentru ca spiritul sau sa nu se ridice si sa-i bantuie pe localnici, scrie Daily Mail.

'' In perioada Anglo-Saxona, hotii, criminalii si cei cu un comportament deviat, erau ingropati in pamant imbibat cu apa, arsi pe rug ori decapitati. Totusi, nu vom sti niciodata cu exactitate in ce categorie se incadra cel al carui cadavru a fost descoperit. Scheletul provine dintr-o perioada foarte putin cunoscuta arheologilor'', a declarat Matthew Beresford, cel care a scris raportul cu privire la scheletul vampirului.

Descoperirea vine dupa ce arheologii au descoperit cu cinci luni in urma, ramasite dintr-un mormant in centrul Bulgariei. Scheletul fusese legat si prins cu patru clame din fier, in timp ce un foc a fost aprins deasupra mormantului sau. Se estimeaza a fi oasele unui om in varsta de 30 de ani si expertii cred ca acesta a fost supus unui ritual bazat pe superstitie de a-l face pe individ sa nu se mai intoarca dupa moartea sa.

Citeste si Jurnalul!

Americanii isi aleg astazi presedintele! Obama si Mitt Romney, la egalitate ... Alegeri SUA: Care sunt statele americane ce ar putea decide noul presedinte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x