Antena Căutare

In Mexic s-au organizat manifestatii pentru eliberarea fotografului roman

Este o lupta continua in Mexic, pentru eliberarea fotoreporterului roman, arestat pe 1 decembrie in timpul unui protest. Jurnalistii mexicani, dar si straini, s-au alaturat surorii romanului, in incercarea de a-i dovedi nevinovatia. Au avut loc si manifestatii in care s-a cerut eliberarea lui Mircea Topoleanu si a celorlalti 68 de oameni, arestati odata cu el.

De sase zile, de cand Mircea Topoleanu a fost arestat, sora sa, Ana, lupta cu justitia mexicana. Se zbate sa le dovedeasca judecatorilor ca fratele ei este jurnalist, nicidecum protestatar.

“Nu au nicio proba impotriva lui. Nu apare in nicio fotografie, niciun film, nimic. Asa ca e retinut fara nicio dovada. Azi am venit cu dovezi si martori care sa dovedeasca faptul ca el e fotograf colaborator pentru diverse publicatii. Toate autoritatile ne sustin, toata lumea stie de cazul lui. Toata presa internationala ne sustine. mai putin legea mexicana care nu se respect”, spune sora fotografului.

Daca va fi judecat pentru vandalism, romanul risca ani grei de inchisoare. Prietenii lui fac orice ca sa nu se ajunga la asa ceva. Si ambasada Romaniei a intervenit pe langa autoritatile mexicane, ca sa lamureasca situatia lui Mircea Topoleanu.

GALERIE FOTO! Frumoasa si bestia: Atacul crocodilului! O frumoasa smulsa din ghearele ucigase ale reptilei... Statele Unite vor sa implanteze microcipuri in creierele soldatilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x