Antena Căutare

In Venezuela s-a infiintat Ministerul Fericirii, dupa dorinta raposatului Hugo Chavez

Guvernul din Venezuela are un nou minister. La dorinta fostului presedinte, Hugo Chavez, a fost infiintat Ministerul Fericirii Sociale Supreme, care se va ocupa de programe pentru combaterea saraciei si a inegalitatii din societate.

Presedintele Nicolas Maduro a declarat ca noul minister a fost creat cu scopul de a asigura fericirea sociala suprema. „Ministerul Fericirii Supreme va avea grija de fratii si surorile noastre cu dizabilitati, de cei care nu au adapost, de batranii nostri, de copiii nostri, adresandu-se tutror celor care se considera revolutionari bolivarieni”, a precizat seful statului venezuelean, conform Russia Today.

In urma cu un an, au fost alocate fonduri pentru acest nou minister. Aproximativ 38 de procente din bugetul tarii au fost economisite de Hugo Chavez pentru dezvoltarea programelor care sa asigure fericirea poporului.

Primul ministru care se va ocupa de bunastarea cetatenilor este Rafael Rios, fost parlamentar si medic. „Camaradul Rafael Rios va fi responsabil de implementarea si coordonare faimoaselor misiuni create de comandantul nostru perpetuu (n.r. Hugo Chavez), a mai declarat actualul presedinte al tarii.

Foto: nicolasmaduro.org.ve

Mai multe ratuste, vedete dupa ce s-au aventurat pe un tobogan acvatic... Papa Francisc, extrem de popular pe Twitter! Suveranul a ajuns la 10 milioane de "followeri"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x