Căutare Live

Încă 71 de decese provocate de coronavirus în China. Sunt 2.698 de decese în întreaga lume, iar numărul cazurilor confirmate a trecut de 80.000

Coronavirusul a provocat luni încă 71 de decese în China, bilanţul acestora la nivel global ajungând la 2.698 în întreaga lume, în timp ce numărul cazurilor confirmate a trecut de 80.000, 508 noi cazuri fiind confirmate în China într-o singură zi, conform CNN.

Numărul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 2,698 la nivel mondial.

China a raportat încă 71 de decese luni, 68 dintre acestea fiind în provincia Hubei, în China numărul total al persoanelor decedate fiind, conform Comisiei Naţionale de Sănătate, de 2.663 de persoane.

De asemenea, au fost raportate alte 35 de decese în afara Chinei: Iran -12, Coreea de Sud - 7, Italia - 7, Japonia - 4, Hong Kong - 2, iar Filipine, Franţa, Taiwan câte un caz.

Cazurile de îmbolnăvire confirmate în China au crescut luni cu 508, 499 fiind în provincia Hubei.

Numărul total de cazuri de coronavirus confirmate în China este de 77.658, iar la nivel global acestea au ajuns la 80.067.

Conform autorităţilor chineze, 27.323 de pacienţi s-au vindecat.

Sursa : news.ro

Noul serial cu Al Pacino, criticat dur de Memorialul Auschwitz: "O prostie periculoasă"... O stradă din Londra a primit numele regretatului solist Queen, Freddie Mercury...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri