Antena Căutare

Inca o tragedie la o inchisoare in Honduras. Cel putin 13 oameni au murit intr-un incendiu

Cel putin 13 oameni au murit intr-un nou incendiu la o inchisoare in Honduras. Focul a fost stins chiar de detinuti, dupa ce fusese aprins tot de ei, in cursul unor lupte intre bande rivale. In februarie, un incendiu a facut peste 350 de victime intr-o alta inchisoare a tarii, relateaza AFP

"Sunt 13 cadavre, nu am putut stabili precis circumstantele incidentului, va trebui sa asteptam rezultatele anchetei", a declarat pentru presa Marleny Vanegas, reprezentanta Ministerului public din oras.

La 14 februarie, 361 de detinuti au murit intr-un incendiu la penitenciarul de inalta securitate din Comayagua, la 90 de kilometri nord de capitala Tegucigalpa, declansand numeroase critici la adresa autoritatilor.

Sistemul penitenciar din Honduras este considerat de observatori ca o "bomba cu ceas", cu centre penitenciare de o capacitate de 8.000 de locuri in care sunt inchisi aproximativ 13.000 de detinuti.




foto: globalpost.com

FOTO! Coreea de Nord se pregateste pentru lansarea rachetei cu raza lunga de actiune... VIDEO! Copil roman, erou in America...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x