Antena Căutare

Inca un american si-a incarcat arma si a inceput sa traga la intamplare. Trei oameni au cazut secerati de gloante

Inca un american si-a incarcat arma si a inceput sa traga la intamplare. De data asta pe strazile din California. Trei oameni au cazut secerati de gloante, inainte ca politistii sa-l incolteasca pe agresor. Cand si-a dat seama ca nu mai are cum sa scape, acesta s-a sinucis.

Atacurile au inceput in jurul orei 04:45, in aceasta dimineata, intr-o comunitate din Orange County numita De La Ranch. Un barbat a impuscat si a ucis o femeie, spre care a tras de mai multe ori.

Nici n-au ajuns bine politistii la locul crimei, ca au primit alte zeci de apeluri disperate la numarul de urgenta. In drum spre cel mai apropiat oras, autorul crimei a inceput sa traga la intamplare mai multe focuri de arma, de la volanul unei masini furate. A luat la tinta alte masini, dar si casiva motociclisti.

In Tustin, barbatul a furat prima masina, a impuscat si prima sa victima, un barbat care este tratat in spital. Apoi a furat o a doua masina, un BMW, si l-a impuscat mortal pe sofer.

In cursa nebuna pe autostrada, agresorul a ucis inca un om si l-a ranit grav pe un altul.

Abia dupa cateva ore politistii au reusit sa-l prinda din urma pe suspect.

Inainte de a fi urmarit de politisti, barbatul s-a dat jos din masina furata si s-a impuscat mortal.

Aceasta tragedie reaprinde dezbaterea privind inasprirea legii de control a armelor de foc, care a inceput la sfarsitul anului trecut, dupa masacrul din Newtown in care au fost ucisi 20 de copii si mai multi adulti.

Hugo Chavez si-a anuntat pe Twitter revenirea in Venezuela... Guvernul Bulgariei a demisionat, ca reactie la protestele violente in care mai multi oameni au fost raniti de Politie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x