Antena Căutare

Un alt incendiu puternic pune la pământ Grecia! Locuitorii unei insule au fost evacuați după ce un incendiu de vegetație a distrus totul în urma sa

La câteva săptămâni după ce 94 de persoane au murit în urma a numeroase incendii de vegetaţie din Grecia, un alt incendiu pune la pământ Grecia și distruge munca de ani de zile a locuitorilor unei insule.

La câteva săptămâni după ce 94 de persoane au murit în urma a numeroase incendii de vegetaţie din Grecia, un alt incendiu pune la pământ Grecia și distruge munca de ani de zile a locuitorilor unei insule.

Localnicii din satele Kontodespoti şi Stavros din insula Evia, situate la aproximativ 70 de kilometri de Atena, au fost evacuaţi duminică de către autorităţi, din cauza incendiului agravat de vânturile puternice din zonă.

Peste 3.500 de case au fost afectate de incendiu, iar 1.000 dintre acestea trebuie demolate deoarece au fost complet distruse.

Presa şi opoziţia din Grecia a criticat dur modul în care autorităţile au reacţionat la această calamitate, mai ales că incendiile de vegetaţie sunt relativ frecvente în această ţară.

Tragedie fără margini! Explozie URIAȘĂ la un depozit de armament. 12 oameni AU MURIT!... Festival încheiat TRAGIC! Peste 250 de persoane au fost rănite după prăbușirea unei platforme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x