Antena Căutare

Breaking news! Incendiu la un zgârie-nori din Bangladesh! Oamenii s-au aruncat de la etaj! Atenție, imagini șocante! - Video

Cel puțin cinci oameni au murit în urma incendiului izbucnit la un zgârie-nori de 19 etaje din Dacca, Bangladesh, după ce mai multe persoane au sărit pe ferestre pentru a scăpa de flăcări. 

UPDATE: Cel puțin cinci oameni au murit în urma incendiului izbucnit la un zgârie-nori de 19 etaje din Dacca, Bangladesh, după ce mai multe persoane au sărit pe ferestre pentru a scăpa de flăcări.

Un incendiu puternic a izbucnit, joi, într-un zgârie-nori de 19 etaje din Bangladesh. Mai mulți oameni blocați în clădire s-au aruncat de la etaj.

Incendiul a izbucnit la o clădire cu 19 etaje din capitala Bangladeshului, Dacca.

Mai mulți oameni s-ar fi aruncat de la etaj, pentru a scăpa de flăcări, la fel cum au făcut victimele atacului de la 11 septembrie 2001 la Turnurile Gemene ale World Trade Center.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit unui oficial, incendiul a izbucnit joi după-amiaza, la turnul FR din zona Banani a capitalei Dacca.

Deocamdată nu au fost raportate victime, deși unele surse susțin că mai mulți oameni au sărit de la etaj, pentru a scăpa de flăcări, în timp ce alții s-au agățat de cabluri aflate în fața geamurilor.

Un martor a spus că oamenii aflați la ultimele etaje ale clădirii au strigat după ajutor de la geamuri.

De asemenea, mai mulți oameni ar putea fi blocați în turnul FR, o clădire de birouri din regiunea Banani din Dacca – o regiune comercială din capitalei Bangladeshului.

La locul incendiului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, precum și elicoptere ale armatei

„La locul incendiului acționează 19 echipaje de pompieri. Forțele aeriene și marina s-au alăturat la operațiunea de stingere a incendiului”, a declarat un purtător de cuvânt.

Vicepreşedintele partidului aflat la putere în Bulgaria şi-a dat demisia din Parlament în urma unui scandal de corupţie... A fost despăgubit cu peste 70.000.000 de euro după ce a făcut cancer! A bănuit ce l-a îmbolnăvit și a dovedit în instanț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x