Antena Căutare

Incendiul de la catedrala Notre-Dame din Paris, evenimentul cel mai mediatizat pe Twitter în 2019

Incendiul de la catedrala Notre-Dame din Paris a fost evenimentul cel mai mediatizat pe Twitter în 2019, potrivit unui bilanţ al reţelei de socializare transmis luni, scrie Le Figaro.

Cuvântul cheie ''#NotreDame'' a urcat în fruntea clasamentului cu hashtag-uri referitoare la cele mai utilizate ştiri în acest an în întreaga lume, a precizat Twitter fără a oferi cifre.

Dacă "vestele galbene" şi omagiul naţional adus lui Jacques Chirac au stârnit multe comentarii în Franţa, un alt eveniment a generat cele mai multe reacţii la nivel internaţional.

Incendiul de la Catedrala Notre-Dame din Paris din aprilie a fost cel mai comentat pe Twitter din întreaga lume în 2019, potrivit unui clasament publicat pe reţeaua de socializare luni. În top urmează noua eră imperială în Japonia ''Reiwa'' şi manifestaţiile din Venezuela.

În ceea ce priveşte personalităţile, doi francezi se disting în statisticile internaţionale: fotbalistul Kylian Mbappé este al optulea atlet masculin cel mai menţionat, în timp ce preşedintele Emmanuel Macron este a noua personalitatea politică cea mai menţionată în lume pe reţeaua de socializare.

Catedrala Notre-Dame a ars, timp de peste 12 ore, la 15 aprilie. Cele mai multe dintre obiectele de artă şi de importanţă religioasă au fost salvate, la fel şi structura ei, chiar dacă două treimi din acoperiş a fost carbonizat.

Sursa : news.ro

UPDATE-Două capete de inculpare a lui Trump, reţinute de democraţi, abuz de putere şi obstrucţionarea Congresului... Erou în acțiune! Un polițist și-a riscat viața ca să salveze un om! Momentul a fost filmat! Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x