Antena Căutare

Începând din 6 iulie, Grecia îşi închide frontierele pentru cetăţenii unei țări cu multe cazuri de coronavirus

Grecia îşi închide, începând de luni şi până în 15 iulie, frontierele pentru cetăţenii sârbi, din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19 din Serbia.

De asemenea, conform anunţului, Guvernul, în cooperare cu experţii, monitorizează evoluţia epidemiologică în UE şi în restul lumii.

În acest context, Grecia, în cooperare cu partenerii din UE, îşi rezervă dreptul de a-şi revizui politicile, a mai spus Peloni.

”Guvernul, în cooperare autorităţile relevante, analizează şi evaluează constant datele, astfel încât deschiderea pentru vizitatorii străini să nu însemne rabat pentru sănătatea publică”, a adăugat ea.

O declaraţie similară a fost publicată de ministrul sârb de Externe, Ivica Dacic, care a cerut cetăţenilor sârbi ca, dacă au planificate excursii în Grecia, să renunţe,

Ministrul sârb al Turismului Lasim Ljajic a confirmat închiderea frontierelor pentru .

La canalul privat, Ljajic a afirmat că “Grecia îşi închide frontierele din cauza situaţiei epidemiologice din Serbia şi pentru că mulţi turişti sârbi au fost testaţi pozitiv.

Vineri, Guvernul sîrb a declarat stare de urgenţă la Belgrad, impunând măsuri de carantină. Alte patru oraşe din Serbia au un statut similar încă de lunea trecută.

Sursa : news.ro

Șoc la Casa Albă! Cântărețul Kanye West își anunță candidatura la președinția Statelor Unite. Kim Kardashian va deveni P... Aroganță supremă! Un indian se apără de coronavirus cu o mască de aur. "Are mici orificii să pot respira"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x