Antena Căutare

Incident la Cannes: Gloante oarbe, trase langa platoul "Grand Journal"!

Christoph Waltz si Daniel Auteuil s-au ascuns de un individ inarmat cu un pistol. Dar nu s-a intamplat la filmarile unei noi pelicule, ci la Cannes. Un barbat a tras doua focuri, langa platoul in care se filma o emisiune. Din fericire, atacatorul a folosit gloante oarbe. Incidentul s-a petrecut la numai cateva ore dupa ce au fost furate bijuteriile care trebuiau purtate de vedete pe covorul rosu.

Panicati, spectatorii au dat buzna in platou, iar invitatii, Christoph Waltz si Daniel Auteuil, au fost acoperiti de un bodyguard, care i-a escortat in spatele decorului. Prezentatorul s-a ascuns sub birou, apoi a fugit si el in culise.

Totul s-a intamplat chiar in fata platoului de filmare, in timpul transmisiunii in direct. Imediat, strazile au fost impanzite de politisti.

Toate garzile de corp de la "Grand Journal" s-au mobilizat, au sarit peste bariere in multime, au sarit pe atacator si l-au pus la pamant. Politistii, sositi la fata locului, au spus tuturor sa fuga pentru ca barbatul avea o grenada in mana.

Grenada gasita asupra atacatorului era una de exercitiu. Barbatul mai avea si un cutit, dar n-a apucat sa-l foloseasca.

Acesta este al doilea incident care tulbura aceasta editie a Festivalului. Cu cateva ore inainte, presa a anuntat ca bijuteriile ce urmau sa fie purtate de vedete pe covorul rosu au fost furate, iar daunele se ridica la circa un milion de euro. Nici pana acum politistii nu au dat de urma faptasilor.

Dar aceste incidente n-au afectat desfasurarea festivalului. Protagonistii dramei psihologice "The Past" au pasit ieri pe covorul rosu.

JORGE VIDELA, fostul dictator argentinian, a murit... FABULOS!!! O persoana din SUA a castigat 590 de milioane de dolari la Loto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x