Antena Căutare

Inconştienţa ucide! A vrut să-şi facă un super selfie, însă totul s-a transformat într-o tragedie! Avionul pe care-l pilota s-a prăbuşit

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Colorado, din cauza inconştienţei pilotului, care era preocupat să-şi facă un selfie.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Colorado, din cauza inconştienţei pilotului, care era preocupat să-şi facă un selfie.

În ciuda faptului că există numeroase spoturi publicitare în care oamenii sunt îndemnaţi să nu mai folosească gadgeturi în timp ce conduc, nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că un pilot poate fi preocupat de aşa ceva.

Potrivit csnet.com, avionul de tip Cessna 150K s-a prăbuşit în apropiere de aeroportul din Watkins, Colorado. La bord se aflau două persoane, care au decedat imediat după impact.

Ulterior, în urma cercetătorilor, anchetatorii au descoperit camera printre rămăşiţele avionului şi a fost verificată. Atunci a fost momentul în care au descoperite selfiurile cu cei doi.

Imagini șocante! Un pilot iordanian, luat ostatic de islamiști, a fost ars de viu. Iordania promite răzbunare... Descoperire incredibilă facută de nişte alpinişti: Rămăşiţele unui avion prăbuşit în urmă cu 54 de ani, GĂSITE ACUM, în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x