Antena Căutare

India: Peste 100 de oameni au murit in urma unei busculade religioase

Un accident a avut loc, duminica, in centrul Indiei, in timpul unei sarbatori religioase, in urma caruia au murit peste 100 de oameni si aproximativ 130 au fost raniti

"Ultimele informatii stranse la fata locului mentioneaza 109 morti si 133 de raniti", a declarat Anand Mishra, ofiter al politiei locale. Accidentul a avut loc in apropierea templului din districtul Daria, in statul Madhya Pradesh.

In momentul busculadei, aproximativ 20.000 de persoane se aflau pe un pod peste raul Sindh. Potrivit autoritatilor locale, un zvon privind o posibila prabusire a podului lovit de un tractor a provocat o miscare a multimii. Unii pelerini au murit asfixiati, iar altii inecati, dupa ce au cazut in rau, relateaza Mediafax.

Hindusii sarbatoresc in prezent Navaratri, in onoarea zeitei Durga, sarbatoare religioasa care atrage milioane de persoane in temple.

Tragedie in Peru: 52 de oameni au murit dupa ce un un camion a cazut intr-o prapastie... De rasul lumii! Un britanic supraponderal a primit doua locuri in avion, pe randuri diferite!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x