Antena Căutare

Insotitorii de zbor ai British Airways, in greva. Mai multe zboruri, anulate

Insotitorii de bord ai companiei aeriene British Airways au intrat, luni, in greva generala, dupa ce ultimele discutii cu administratia companiei s-au incheiat fara nici un acord. Protestul este anticipat sa dureze cinci zile.




Conducerea companiei a afirmat si ca este de acord cu revenirea la preturile reduse pentru calatorii acordate personalului, insa numai dupa aplicarea completa a restructurarilor.

In Romania, trei curse aeriene ale companiei British Airways au fost anulate astazi pe aeroportul Otopeni. Zeci de pasageri au ramas la sol, dupa ce sindicalistii au anuntat ca avioanele nu vor mai decola saptamana aceasta.

In total, 22 de curse care fac legatura intre Londra si Bucuresti vor fi anulate din cauza protestelor. Sindicalistii sunt nemultumiti din cauza salariilor, disponibilizarilor si a conditiilor de munca. Reprezentantii companiei ii asigura insa pe calatori ca, daca au cumparat bilet, vor primi inapoi contravaloarea lor.


Anarhie in Jamaica: Politia, in razboi cu bandele mafiote... Facebook are probleme de securitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x