Căutare Live

Instagram vrea să ascundă numărul de like-uri de la postările utilizatorilor din mai multe ţări

Măsura va fi valabilă în Japonia şi Australia, pentru a elimina aşa-numita "presiune a utilizatorilor".

Măsura va fi valabilă în Japonia şi Australia, pentru a elimina aşa-numita "presiune a utilizatorilor".

Conducerea companiei spune că aşa internauţii se vor simţi mai puţin judecaţi pe Internet şi nu se vor mai concentra doar pe acumularea de aprecieri.

Potrivit unor studii, platformele sociale ar contribui la diminuarea stimei de sine în cazul utilizatorilor tineri. Metoda a fost testat în mai şi de Canada şi va fi implementată în viitorul apropiat şi în Irlanda, Italia, Noua Zeelandă şi Brazilia.

Şi Facebook a anunţat la finalul lunii aprilie că are în vedere posibilitatea de a renunţa la caracterul public al aprecierilor acordate de utilizatori pentru o postare.

Numărul aprecierilor a devenit un instrument de măsură printre cei care se promovează ca influenceri, existând deja strategii şi mecanisme prin care aprecierile sunt adunate contra cost ori prin intermediul unor conturi automate.

Tânără ținută cu zgarda la gât și obligată să mănânce resturile menajere lăsate de patronul la care era angajată: „Era p... Vânzările de armament care trebuiau să ajungă în Arabia Saudită blocate de către americani...
Ultimele știri