Instagram vrea să ascundă numărul de like-uri de la postările utilizatorilor din mai multe ţări

Măsura va fi valabilă în Japonia şi Australia, pentru a elimina aşa-numita "presiune a utilizatorilor".

Măsura va fi valabilă în Japonia şi Australia, pentru a elimina aşa-numita "presiune a utilizatorilor".

Conducerea companiei spune că aşa internauţii se vor simţi mai puţin judecaţi pe Internet şi nu se vor mai concentra doar pe acumularea de aprecieri.

Potrivit unor studii, platformele sociale ar contribui la diminuarea stimei de sine în cazul utilizatorilor tineri. Metoda a fost testat în mai şi de Canada şi va fi implementată în viitorul apropiat şi în Irlanda, Italia, Noua Zeelandă şi Brazilia.

Şi Facebook a anunţat la finalul lunii aprilie că are în vedere posibilitatea de a renunţa la caracterul public al aprecierilor acordate de utilizatori pentru o postare.

Numărul aprecierilor a devenit un instrument de măsură printre cei care se promovează ca influenceri, existând deja strategii şi mecanisme prin care aprecierile sunt adunate contra cost ori prin intermediul unor conturi automate.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri