Antena Căutare

INTERZIS! Țara care interzice fumatul pe balcon. Cine încalcă legea va primi o amendă usturătoare

Fumatul pe balcoanele apartamentelor din Rusia va fi interzis de la 1 octombrie, conform noilor reguli cu privire la siguranța la incendiu.

Fumatul pe balcoanele apartamentelor din Rusia va fi interzis de la 1 octombrie, conform noilor reguli cu privire la siguranța la incendiu.

Potrivit noilor reguli, „focul deschis” este interzis pe balcoanele apartamentelor din Rusia, dar și în zonele în care există hoteluri.

Aprinderea chibritelor și fumatul sunt considerate de către oficialii din Rusia drept „foc dechis”. De asemenea, vor fi interzise grătarele și aprinderea lumânărilor.

Oficialii din cadrul Ministerului au confirmat faptul că fumatul pe balcon va fi interzis, iar încălcarea noilor reguli va fi amendată cu 3.000 de ruble, respectiv 42 de euro.O țigară aprinsă care provoacă un incendiu poate duce la acuzații penale.

"Interzicerea oamenilor de a fuma pe propriile balcoane este lipsită de sens. Guvernul a interzis pur și simplu oamenilor să folosească propriile proprietăți", a spus o persoană pe un site de socializare.

Incendiul la uzina Lubrizol de la Rouen, stins, efective răceau în continuare instalaţia... Trump ”nu ne-a lăsat altă opţiune”, justifică Pelosi lansarea procedurii de destituire a lui Trump şi-i îndeamnă pe demo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x