Antena Căutare

Inundatii catastrofale in Brazilia: Peste 600 de morti!

Peste 600 de persoane si-au pierdut viata in regiunea muntoasa din apropiere de Rio de Janeiro, din cauza inundatiilor provocate de ploile torentiale, potrivit ultimului bilant al Apararii Civile, citat de AFP. Iar circa 14.000 de persoane au ramas fara locuinte in aceasta regiune agricola si turistica.

Cea mai afectata localitate de furia apelor este Nova Friburgo, la 140 de kilometri nord de Rio, unde 274 de persoane si-au pirdut viata.

De asemenea, Apararea Civila a numarat 263 de victime la Teresopolis, un oras turistic situat la 100 de kilometri de Rio de Janeiro, si 55 de morti in localitatea vecina Petropolis. Un orasel din aceeasi regiune, Sumidouro, numara 18 morti.

Bilantul acestei catastrofe naturale, una dintre cele mai grave din istoria Braziliei, ar putea sa creasca insa, pe masura ce echipele de salvare vor ajunge in zonele sinistrate izolate.

Virusul Stuxnet, proiect americano-israelian pentru sabotarea programului nuclear iranian... Londra: O romanca si copilul ei, electrocutati mortal in timp ce faceau baie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x