Antena Căutare

Invazia serpilor

Statul american Florida se confrunta cu o invazie de pitoni si de serpi boa! Specialistii spun ca zeci de mii reptile de acest fel traiesc in libertate si pun in pericol viata locuitorilor si asta pentru ca, in ultimii ani, ele s-au inmultit peste masura.

Autoritatile spun ca principalii vinovati sunt proprietarii care au lasat animalele libere, dupa ce nu au mai putut sa le ingrijeasca din cauza dimensiunilor crescute. Confruntati cu tot mai multe plangeri din partea locuitorilor, oficialii din zona au infiintat chiar si un departament care se ocupa cu euthanasierea reptilelor.
Primarul Chisinaului, dus la politie... Marinari eliberati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor Vineri, 11.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x