Antena Căutare

PERICOL la Campionatul Mondial! Autoritățile din Rusia luptă cu elicoptere!

Hotelul din Volvograd la care este cazată echipa Angliei, care va juca luni seară împotriva reprezentantei Tunisiei la Campionatul Mondial, ar fi fost invadat de țânțari arctici. Autoritățile din Rusia ar fi folosit elicoptere pentru a combate această invazie. 

Hotelul din Volvograd la care este cazată echipa Angliei, care va juca luni seară împotriva reprezentantei Tunisiei la Campionatul Mondial, ar fi fost invadat de țânțari arctici. Autoritățile din Rusia ar fi folosit elicoptere pentru a combate această invazie.

Insectele „feroce” ar fi invadat hotelul Hilton Darden din Volvograd.

Autoritățile din Rusia ar fi folosit elicoptere pentru a pulveriza insecticid peste stadion, iar echipa medical a Angliei ar fi fost obligată să se aprovizioneze cu substanțe împotriva insectelor, potrivit Mirror.

Kaveh Solhekol, reporter al Sky, a scris pe Twitter: „Tocmai a trebuit să abandonez live-ul pentru Sky Sports News din cauza unei invazii de țânțari la hotelul la care este cazată echipa Angliei. Mare problemă aici”.

Acești țânțari au apărut inițial în luna mai în Volvograd, unde este cu aproximativ 20 de grade Celsius mai cald decât în multe alte părți din Rusia. Autoritățile au încercat să le respingă folosind soluții chimice.

Cercetătorul Lauren Culler a declarat pentru National Geographic: „Nu sunt foarte multe animale din care să se poată hrăni în Artctic, așa că țânțarii sunt feroce. Nu se opresc. Pur și simplu continuă să te atace”.

De obicei, țânțarii sunt înlocuiți treptat de musculițe, în luna iunie, dar această tranziție încă nu a avut loc.

Echipa Angliei a ajuns de noaptea trecută la hotel, pentru meciul din această seară împotriva Tunisiei.

Avertismentele ONU au fost ignorate! Războiul continuă în Yemen!... Tentativă de atac cu un cutter asupra unor poliţişti la Nisa! Agresorul i-a scuipat pe polițiști: ”Voi sunteţi cu toţii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x