Căutare Live

Focar de coronavirus! Locul în care situația a scăpat de sub control! Autoritățile, în alertă! „Oamenii au devenit complet imprudenţi!"

Un adevărat focar de coronavirus a apărut în Iran, unde răspândirea COVID-19 se accelerează, cu peste 3.000 de noi cazuri, confirmate pentru cea de-a treia zi consecutiv.

Focar de coronavirus! Locul în care situația a scăpat de sub control! Autoritățile, în alertă! „Oamenii au devenit complet imprudenţi!"

profimediaimages.ro

Între marţi după-amiază şi miercuri după-amiază, au fost înregistrate 3.134 de noi cazuri de pacienţi cu COVID-19 (cu 17 mai mult decât în ziua precedentă), ceea ce ridică la 160.696 numărul total de persoane identificate ca fiind infectate cu noul coronavirus în Iran, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Kianouche Jahanpour.

După ce au murit 70 de noi pacienţi COVID-19, în 24 de ore, în total „8.012 de persoane au decedat de la debutul pandemiei" pe teritoriul Republicii Islamice, a adăugat Kianouche Jahanpour.

Primele cazuri de contaminare cu noul coronavirus în Iran au fost anunţate în februarie. În timp ce numărul oficial al deceselor zilnice a oscilat sub pragul de 100 în ultimele săptămâni, numărul de noi cazuri anunţate de autorităţi a început să aibă o tendinţă ascendentă începând cu 2 mai.

Motivul pentru care Iran a redevenit un focar de coronavirus

Pe măsură ce noile cazuri de infectare cu coronavirus se apropie de vârful celor 3.186 de cazuri atins la 30 martie, ministrul sănătăţii Said Namaki a declarat marţi că „oamenii au devenit complet imprudenţi în faţa bolii", potrivit Agerpres.

„Fie au încredere completă în noi, fie cred că coronavirusul a dispărut. Şi această ultimă afirmaţie este complet falsă'', a spus el, citat de agenţia Isna.

Ziua cu „zero decese cauzate de COVID-19”, dezvăluită de specialiști! Câteva săptămâni ne despart de finalul „bilanțului... Un medicament de care a fugit toată lumea, testat ca tratament pentru pacienții cu COVID-19! Explicația doctorilor...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri