Iranul cere Marii Britanii sa opreasca violentele politistilor

Iranul, stat cu regim dictatorial si represiv, are o rabufnire democratica la adresa Marii Britanii: purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe iranian, Ramin Mehmanparast a cerut imperios, intr-o interventie televizata, ca „Guvernul Marii Britanii sa ordone Politiei stoparea confruntarilor violente cu populatia”, informeaza IRNA – Agentia Republicana Islamica de presa din Iran.

Mehmanparast a mai cerut ca Guvernul britanic sa inceapa „de indata" dialogul cu protestatarii si sa dea curs solicitarilor acestora, pentru a calma situatia din Londra si celelalte metropole ale tarii.

Oficialul iranian a mai cerut organizatiilor care militeaza pentru drepturile omului sa investigheze imprejurarile uciderii unei persoane de culoare, incident care a declansat protestele din capitala Marii Britanii, „pentru a se proteja drepturile si libertatile civile".

Wikileaks, care a redifuzat stirea prin twitter, a comentat, cu umor, ca mai lipseste ca Libia (Guvernul Gaddafi) sa-i recunoasca pe protestatari drept Guvernul oficial al Marii Britanii.

Citeste si Jurnalul!

Foto: iranhumanrights.org

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri