Alertă! Omenirea TREMURĂ la aflarea acestei vești! „America se teme. I-am făcut să plângă”

Gardienii Revoluţiei iraniene au confirmat că au efectuat un ”recent” test de rachetă, a anunţat marţi agenţia iraniană de ştiri Fars, la mai bine de o săptămână după ce Washingtonul, Londra şi Parisul au condamnat acest tir, relatează AFP.

Gardienii Revoluţiei iraniene au confirmat că au efectuat un ”recent” test de rachetă, a anunţat marţi agenţia iraniană de ştiri Fars, la mai bine de o săptămână după ce Washingtonul, Londra şi Parisul au condamnat acest tir, relatează AFP.

”Noi ne continuăm testele de rachete, iar acest (tir) recent a fost un test important”, a declarat, potrivit Fars, generalul de brigadă Amirali Hajizadeh, comandantul Forţei aerospaţiale a Gardienilor Revoluţiei, armata ideologică a Republicii islamice.

”Reacţia americană arată că acest test era foarte important pentru ei şi că asta i-a făcut să plângă”, a adăugat Fars, citându-l pe ofiţer, în opinia căruia Iranul efectuează anual 40-50 de teste de rachetă.

Fars nu precizează nici data exactă a testului şi nici tipul de rachetă testată atunci.

La începutul lui decembrie, secretarul de Stat american Mike Pompeo a denunţat ceea ce a catalogat drept un nou test iranian al unei ”rachete balistice cu rază medie de acţiune, capabilă să transporte mai multe ogive” şi ”să atingă anumite regiuni din Europa şi peste tot în Orientul Mijlociu”.

Condamnând, la rândul lor, tirul de rachetă, Franţa şi Marea Britanie au cerut o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU cu privire la problema programului balistic iranian.

În cadrul acestei reuniuni, la 4 decembrie, Statele Unite - inamicul jurat al Iranului - nu au reuşit să obţină, aşa cum doreau, o ”condamnare unanimă” a acestui tir drept o ”încălcare” a angajamentelor iraniene.

Statele Unite consideră că tirurile de testare de rachete balistice ale Iranului reprezintă o ”încălcare” a Rezoluţiei 2231 a Consiliului de Securitate al ONU prin care s-a aprobat acordul în dosarul nuclear iranian de la Viena din 2015, denunţat unilateral de Washington în mai.

Parisul şi Londra nu le consideră o încălcare, ci ”neconforme” spiritului Rezoluţiei 2231 şi reprezentând o ”provocare”.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Strugurii îngrașă? Beneficii și calorii pentru aceste fructe de toamnă
Strugurii se găsesc sub mai multe forme și culori. Există struguri roșii, verzi și mov, struguri fără semințe. SE pot consuma sub formă de jeleu de struguri, gem de struguri și suc de struguri, stafide, sau vin. Prima viță de vie a fost cultivată în urmă cu mai bine de 8 000 de ani în Orientul Mijlociu. O întrebare care este extrem de populară e legată de faptul dacă strugurii îngrașă sau nu.
Catine.ro
Ultimele știri