Antena Căutare

ISIS a lovit la Berlin! 12 oameni au murit, după ce un camion a intrat în mulţimea de la Târgul de Crăciun. Deocamdată, nu sunt informaţii despre români care ar fi fost la locul atentatului

Scene şocante în Germania. 12 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 48 au fost rănite, într-un atac sângeros din centrul Capitalei. Seara trecută, un camion a intrat cu viteză în mulţimea de la Târgul de Crăciun din Berlin. Masacrul a fost revendicat de Statul Islamic

Scene şocante în Germania. 12 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 48 au fost rănite, într-un atac sângeros din centrul Capitalei. Seara trecută, un camion a intrat cu viteză în mulţimea de la Târgul de Crăciun din Berlin. Masacrul a fost revendicat de Statul Islamic

Seara trecută, haosul s-a declanşat în Berlin. Un camion a intrat în viteză în mulţimea din zona pietonală a târgului de Crăciun. A terminat cursa criminală izbindu-se de un brad uriaş de Crăciun, după ce a spulberat şi mai multe chioşcuri.

La scurt timp, şoferul criminal a fost arestat iar pasagerul din dreapta a fost găsit fără sulfare, în urma impactului. Individul ar fi furat camionul cu care a intrat în mulţime de la o companie poloneze. Din primele investigaţii, autorităţile sunt de părere că atacul este unul terorist. Poliţia din Berlin a sfătuit locuitorii să rămână în case şi le-a cerut martorilor să nu distribuie fotografii de la locul incidentului pentru "a proteja viața privată a victimelor și familiilor lor.

Autorităţile germane au anunţat că astăzi vor avea loc comemorări la ora locală 11.30, chiar în biserica din apropierea locului tragediei. Aici va fi oficiată o slujbă în memoria victimelor atentatului. Va fi deschisă, de asemenea, o carte de condoleanţe.

12 persoane au murit în urma impactului, iar 48 sunt pe patul de spital, însă număratoarea victimelor nu s-a oprit încă. Deocamdată nu există informaţii dacă la locul masacrului au fost şi români.

Organizaţia Teroristă Statul Islamic a revendicat atacul sângeros la câteva ore după tragedie. În întreaga Europă se ridică astfel nivelul de alertă teroristă.

Preşedintele SUA, Donald Trump a calificat tragedia din capitala Germaniei ca fiind un atac teorist terifiant, se arată într-un comunicat de presă.

Atentat în GERMANIA: Un camion a intrat în mulțime la târgul de Crăciun din Berlin. 12 morți, cel puțin 50 de răniți. At... "Sunt TERORIŞTI ISLAMIŞTI"! Trump condamnă atacurile din Germania şi Elveţia şi asasinatul din Turcia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x