Antena Căutare

Israelul suspenda atacurile in Fasia Gaza, in timpul vizitei premierului egiptean

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a acceptat sa suspende o intensa ofensiva aeriana impotriva Fasiei Gaza in timpul vizitei de vineri a premierului egiptean Hisham Qandil, a anuntat un oficial israelian, anunta Reuters.

Intr-un gest fara de precedent, premierul egiptean Hisham Qandil va vizita enclava palestiniana, anunta surse din cadrul serviciilor de securitate ale miscarii Hamas, scrie Reuters.

”Premierul egiptean a ajuns in Gaza prin punctul de trecere de la Rafah, iar oficialii Guvernului palestinian Hamas l-au intampinat", a anuntat un oficial israelian.

Aviatia israeliana a desfasurat numeroase raiduri in Fasia Gaza, dintre care multe chiar in orasul Gaza, vineri in zori, in cea de-a treia zi a unei ofensive intense impotriva grupurilor armate din teritoriu.

"De ieri seara si pana in prezent au fost 130 de atacuri", a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne al Hamas Islam Shahwan.

Armata israeliana a anuntat ca a desfasurat 466 de raiduri aeriene de la inceputul operatiunii lansate o data cu asasinarea unui lider militar al Hamas in Gaza, Ahmed Jaabari.

sursa: Jurnalul.ro

foto: Intact Images / EPA

Twitter, folosit in razboiul de propaganda dintre Israel si Hamas... VIDEO: Cum functioneaza Iron Dome, sistemul anti-racheta care protejeaza Israelul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x