Antena Căutare

Isteria cuprinde Germania: Politia, „bombardata“ cu telefoane despre colete suspecte

Isteria alertelor teroriste a cuprins Germania. Politia a primit mai multe telefoane de la oameni ingrijorati ca au vazut colete sau bagaje suspecte in gari. Totul dupa ce autoritatile din Berlin au anuntat ca tara ar putea fi tinta unui atentat la sfarsitul acestei luni.

Amenintarea terorista e tot mai prezenta in Germania, asa ca cetatenii au inceput sa acorde mai multa atentie bagajelor si coletelor abandonate. Din acest motiv, politia Germana a fost bombardata in ultimele zile cu telefoane care semnalau posibile pericole.

Prima alerta de acest fel s-a dat in Hamburg, unde calatorii au gasit o valiza suspecta intr-o gara. Imediat, echipele de interventie au evacuat zona.

O analiza mai atenta a resturilor au dezvaluit faptul ca geanta nu continea nimic periculos. Starea de alerta a fost ridicata, iar circulatia trenurilor a revenit la normal.

La scurt timp, o alarma similara s-a dat intr-o gara din hanovra. Calatorii au gasit o punga de plastic abandonata pe peron si au sunat, ingrijorati la politie. Ofiterii au distrus sacosa cu ajutorul unor furtunuri cu apa. Genistii nu au precizat ce se afla in ea.

Si in gara din Berlin s-a inregistrat un moment de panica. Doua geamantane ce pareau abandonate a determinat politia sa evacueze o mare parte din peroane. Din fericire, proprietarul bagajelor a aparut dupa scurt timp si a inlaturat suspiciunile.

Iar in Dusseldorf un tren de mare viteza a fost evacuat de urgenta dupa ce pasagerii au observat o servieta suspecta. Isteria s-a instalat in Germania dupa ce autoritatile au anuntat ca tara ar putea fi tinta unui atentat terorist la sfarsitul lui noiembrie. Imediat dupa acest anunt, un colet periculos, ce trebui sa ajunga la Munchen, a fost interceptat pe un aeroport din Namibia. Ulterior s-a decoperit ca pachetul era de fapt un test de securitate pus la cale de americani.

Noua Zeelanda: 30 de persoane date disparute in urma unei explozii produse intr-o mina... Papa Benedict a numit 24 de noi cardinali, care vor alege viitorul Suveran Pontif...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x