Live acumFilm: Fara obligatii (SUA 2011)
Prime Time 20:00iUmor

VIDEO| Italia a fost lovită de o tornadă uriașă! Oamenii au privit îngroziți cum furia naturii se dezlănțuia în fața lor

Vremea a luat-o razna în Italia! O tornadă uriașă a făcut ravagii în sudul țării. Câțiva curajoși au filmat momentul în care tornada s-a format. 

tornada italia

Vremea a luat-o razna în Italia! O tornadă uriașă a făcut ravagii în sudul țării. Câțiva curajoși au filmat momentul în care tornada s-a format.

Duminică, localitatea Crotone din sudul Italiei a fost lovită de o tornadă puternică. De la ferestrele apartamentelor, câțiva oameni curajoși au scos aparatele de filmat și au reușit să surprindă momentul în care pâlnia tornadei se forma.

Conform presei locale, cele mai mari pagube s-au produs în zona industrială a orașului, unde mai multe clădiri și un centru comercial au fost avariate.

Distrugeri s-au înregistrat și în alte trei localități învecinate. Traficul a fost întrerupt până la îndepărtarea urmelor tornadei. Autoritățile italiene au anunțat că cel puțin o persoană a fost rănită.

Recomandari