VIDEO| Italia a fost lovită de o tornadă uriașă! Oamenii au privit îngroziți cum furia naturii se dezlănțuia în fața lor

Vremea a luat-o razna în Italia! O tornadă uriașă a făcut ravagii în sudul țării. Câțiva curajoși au filmat momentul în care tornada s-a format. 

tornada italia

Vremea a luat-o razna în Italia! O tornadă uriașă a făcut ravagii în sudul țării. Câțiva curajoși au filmat momentul în care tornada s-a format.

Duminică, localitatea Crotone din sudul Italiei a fost lovită de o tornadă puternică. De la ferestrele apartamentelor, câțiva oameni curajoși au scos aparatele de filmat și au reușit să surprindă momentul în care pâlnia tornadei se forma.

Conform presei locale, cele mai mari pagube s-au produs în zona industrială a orașului, unde mai multe clădiri și un centru comercial au fost avariate.

Distrugeri s-au înregistrat și în alte trei localități învecinate. Traficul a fost întrerupt până la îndepărtarea urmelor tornadei. Autoritățile italiene au anunțat că cel puțin o persoană a fost rănită.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri