Antena Căutare

Italia: Sotia suspectului in cazul atentatului din Brindisi ar fi romanca

Principalul suspect in cazul atentatului de sambata, din apropierea unei scoli din Brindisi, in urma caruia Melissa Bassi, in varsta de 16 ani, a fost ucisa aproape pe loc de explozia unei bombe formate din butelii de gaz, ar fi casatorit cu o romanca.

Anchetatorii coordonati de Parchetul din Brindisi s-au lansat intr-o urmarire a autorului sau autorilor atentatului. Ei dispun de un portret robot realizat pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere instalate in apropierea liceului.

Pe aceste imagini se vede un barbat care se uita la tinerele ce coboara din autobuzul ce le aduce din satul lor, Mesagne, situat in apropiere de Brindisi, apoi apasa pe o telecomanda ce declanseaza bomba, a declarat procurorul din Brindisi, Marco Dinapoli.

Procurorul privilegiaza ipoteza unui "act izolat" comis de o persoana aflata "in razboi cu restul lumii", dar, pentru seful diviziei antimafie si antiterorism Cataldo Motta, nu exista "nimic care sa conduca in mod sigur" catre aceasta pista.

Mai multe ziare au publicat luni o serie de imagini cu acest barbat in varsta de aproximativ 50 de ani, cu aspect occidental dar cu trasaturile abia vizibile, purtand o vesta inchisa la culoare, pantaloni deschisi si incaltaminte sport.

Foto: Intactimages / EPA

Vladimir Putin a anuntat un guvern care ii asigura controlul asupra economiei si securitatii nationale... Romania, oficial, sub scutul NATO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x