Antena Căutare

Îţi îngheaţă sângele în vene! Ebola, la 330 de kilometri de România! Autorităţile sunt în alertă

Virusul a băgat în sperieţi întreaga lume, iar acum se apropie tot mai mult de România. Joi, un cetăţean britanic suspectat de Ebola a decedat într-un spital din Skopje, capitala Macedoniei.

Virusul a băgat în sperieţi întreaga lume, iar acum se apropie tot mai mult de România. Joi, un cetăţean britanic suspectat de Ebola a decedat într-un spital din Skopje, capitala Macedoniei.

"Avem un cetăţean britanic care se afla într-o călătorie de afaceri în Macedonia şi care a decedat. Din cauza stării grave de sănătate la momentul internării în spital, prezentând între altele vomă şi o hemoragie internă, dar şi din cauza decesului, am putea spune că a fost vorba despre simptome de Ebola", a anunţat Ministerul macedonean al Sănătăţii.

Victima a fost internată joi, la ora locală 15:00 (16:00, ora României), la Spitalul pentru Boli Infecţioase din Skopje. Bărbatul se plângea de dureri abdominale, "refuza să mănânce şi să fie văzut de un medic".

Şi pentru că Macedonia nu are instrumentele necesare pentru depistarea clară a virusului Ebola, autorităţile au anunţat că "prelevările au fost trimise către un laborator acreditat din Germania", iar rezultatele analizelor urmează să fie cunoscute în 48 de ore.

Cea mai scurtă distanţă dintre Macedonia şi România este de 330 de kilometri, între oraşele Calafat şi Kriva Palanka.

Autorităţile sunt în stare de alertă! Cutremur de 7,2 grade în Oceanul Pacific... Răsturnare de situaţie SENZAŢIONALĂ în cazul zborului MH17! Ce s-a întâmplat acum, a SCANDALIZAT anchetatorii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x